Channel Partner Program Jan 11,2022 Hotest 500-560 QAs easy pass guidance: Preparing for Cisco Channel Partner Program Hotest 500-560 study guide exam is really a tough task to achieve. However, Geekcert provides the most comprehensive PDF and VCEs, covering each knowledge points required in the actual Latest 500-560 free download exam.

Geekcert – 500-560 certification exams – original questions and answers – success guaranteed. Geekcert – leading provider on all 500-560 certification real exam practice and test questions and answers. Geekcert 500-560 dumps free download. the Geekcert 500-560exam | pass the 500-560 exam on your first try! Geekcert 500-560 certification dumps : oracle, ibm and many more.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 500-560 preparation materials from Cisco Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/500-560.html

The following are the 500-560 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 500-560 dumps.Questions and answers from 500-560 free dumps are 100% free and guaranteed. See our full 500-560 dumps if you want to get a further understanding of the materials.

Question 1:

What is one feature of MV cameras that allows users to optimize video retention?

A. zoom lens

B. motion-based retention

C. low bit rate and frame rate

D. high definition

Correct Answer: B


Question 2:

Which feature solution of Cisco DNA Center drives the concept of SLA and guarantees that the infrastructure is doing what you intended it to do?

A. Cisco DNA Assurance

B. Cisco ACI Anywhere

C. Cisco DNA Spaces

D. Cisco HyperFlex

Correct Answer: A


Question 3:

What is one capability of the Catalyst 9200 web user interface?

A. integrating with compatible Cisco routers

B. providing AMP support

C. opening a case with Cisco Technical Assistance Center

D. monitoring selected sections on the dashboard

Correct Answer: D


Question 4:

What Cisco AirOS-based controller would you recommend to a customer who needs a physical controller tor a network up to 150 APIs?

A. Mobility Express

B. Cisco 8540

C. Cisco 3504

D. Cisco WLC

Correct Answer: C


Question 5:

Which combination of MS switch models is supported foe physical stacking with each other?

A. MS120-8 and MS120-24

B. MS350-48 and MS350-24X

C. MS225-48 and MS350-48

D. MS225-24 and MS425-16

Correct Answer: B


Question 6:

What is one benefit of the Cisco 1100 ISR router over the 900 ISR router for mid-size organizations?

A. The 1100 ISR provides support for xDSL types of WAN interfaces

B. The 1100 ISR is compatible with all Cisco switches.

C. The 1100 ISR provides APIC support.

D. The 1100 ISR includes built-in firewall and advanced QOS features.

Correct Answer: C


Question 7:

What is Cisco Switch Selector?

A. a tool that can help customers compare options and identify the right switch for their needs

B. a dashboard view of all an enterprise\’s switches

C. a configuration tool that helps small business customers rapidly deploy a new switch

D. a cloud-based solution to optimize network performance

Correct Answer: A


Question 8:

What option or options can customers use for multi-site management with Mobility Express?

A. WebUl

B. Prime 3.4 or DNA Center

C. mobile app

D. WebUI or mobile app

Correct Answer: B


Question 9:

Which is a SKU for Mobility Express?

A. AIR-AP1815W-X-K9

B. AlR-AP28021-K9

C. AIR-AP18151-K9C

D. AlR-AP18521-K9

Correct Answer: C


Question 10:

What features are included in the default IP Base model package for the ISR 900?

A. basic connectivity, VPN, and Zone Based Firewall

B. routing protocols, Zone Based Firewall, and MPLS

C. routing protocols, quality of service, basic connectivity, VPN

D. routing protocols, quality of service, and basic connectivity

Correct Answer: D


Question 11:

Which approach describes the high-velocity Cisco Meraki sales cycle?

A. See, Try, Buy

B. Compete, Pilot, Support

C. POC, QandA, Rollout

D. Discover, Design, Demo

Correct Answer: A


Question 12:

What is one way that Mx security appliances achieve automatic failover and high availability?

A. Always on (availability groups)

B. Redundant gateways (using HSRP)

C. Warm spare (using VRRP)

D. Survivable Remote Site Technology (SRST)

Correct Answer: C


Question 13:

Which Cisco product is the network management system,foundational controller,and analytics platform all the center of ……. network?

A. Cisco DNA Spaces

B. Cisco Meraki

C. Cisco DNA Center

D. Cisco Wireless Solutions

Correct Answer: C


Question 14:

What feature of the Catalyst 2960-L allows customers to get a small branch or office network running within minutes?

A. support for Cisco DNA center

B. on-box web interface for configuration

C. flexible deployments with Stackwise-160

D. complete CLI support

Correct Answer: B


Question 15:

Which is a function performed by the dedicated third radio in MR access points?

A. RF optimization (Auto RF)

B. WLAN controller

C. Site survey planning

D. DHCP addresssing

Correct Answer: A