In recent years, many people choose to take Cisco Cisco Network Programmability Design Specialist Newest 600-511 free download certification exam. This certification will make you get a position the Cisco certified and that is the passport to get a better salary and better promotions. How to prepare for Cisco Cisco Network Programmability Design Specialist Latest 600-511 practice exam and get the certificate? We, Geekcert, will provide Cisco Cisco Network Programmability Design Specialist Jan 11,2022 Newest 600-511 practice exam questions and answers on Geekcert.

Geekcert goal help you get passed in all 600-511 certification exams first attempt. 600-511 high pass rate and success rate. Geekcert – most reliable and professional 600-511 certification exam material provider. real latest, easily pass. Geekcert – latest update source for all 600-511 certification exams. Geekcert – 600-511 certification exams – original questions and answers – success guaranteed.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 600-511 preparation materials from Cisco Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/600-511.html

The following are the 600-511 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 600-511 dumps.600-511 free dumps are questions from the latest full 600-511 dumps. Check 600-511 free questions to get a better understanding of 600-511 exams.

Question 1:

Which two benefits are achieved through database sharding within the Cisco APIC cluster? (Choose two.)

A. active-standby high availability

B. scalability

C. compression

D. reliability

E. load balancing

Correct Answer: BD


Question 2:

Which overlay protocol does Cisco AVS for vSphere use to allow the ACI fabric to extend over an existing network infrastructure?

A. GRE

B. IPsec

C. NVGRE

D. VXLAN

E. OTV

Correct Answer: D


Question 3:

Which three options are major components of the Cisco ACI fabric? (Choose three.)

A. spine switches

B. application network profiles

C. leaf switches

D. Application Policy Infrastructure Controller

E. OpenFlow controller

F. Layer 4 to Layer 7 service devices

Correct Answer: ACD


Question 4:

You want to satisfy the business, risk, and customer requirements. Which option is a consideration when you select and design an ACI fabric?

A. the requirement for meaningful services (such as traffic load balancing, segmentation, filtering, traffic insertion, and monitoring) for workloads provided by virtual Layer 4 to Layer 7 servers

B. virtual machine mobility because moving from one server to another one would have to occur on the same leaf so that ACI can preserve virtual machine visibility and policy enforcement

C. the breakdown of virtual versus physical workloads because virtual workloads are treated preferentially in ACI

D. the requirement for a central point of management, but no centralized control plane

Correct Answer: D


Question 5:

In which three ways can the location of VMware virtual endpoints be learned? (Choose three.)

A. out-of-band handshake

B. Link Layer Discovery Protocol and Cisco Discovery Protocol

C. distributed switch learning

D. VXLAN discovery protocol

E. OpenFlow

F. NVGRE discovery protocol

Correct Answer: ABC


Question 6:

Which statement about bridge domains is true?

A. EPGs can be associated with multiple bridge domains within a tenant.

B. Subnets may overlap across bridge domains within a tenant.

C. Applications that require Layer 2 flooding should use one bridge domain per subnet.

D. Bridge domains support only private or public subnet scopes.

Correct Answer: C


Question 7:

Which four options are benefits of the Cisco ACI fabric and OpenStack environment? (Choose four.)

A. ease of use for application developer

B. application acceleration

C. tunnel encapsulation

D. administration and management

E. troubleshooting

F. southbound integration

G. Layer 4 to Layer 7 service integration

Correct Answer: ABCF


Question 8:

Which three options are the building blocks of Cisco ACI? (Choose three.)

A. imperative configuration model

B. fabric policy

C. centralized management

D. control-plane isolation

E. automation

F. a RESTful GUI interface for optimal configuration

Correct Answer: BCE


Question 9:

Which two options are benefits of the ACI fabric beyond forwarding traffic from physical and virtual servers? (Choose two.)

A. zero-touch provisioning of fabric switches

B. centralized control plane

C. decoupling of underlay and overlay

D. applying policy independently of forwarding

E. increased performance due to full-mesh topology

Correct Answer: AD


Question 10:

For which ACI constructs are health scores calculated?

A. bridge domains

B. service graphs

C. contracts

D. filters

E. service device clusters

Correct Answer: A


Question 11:

What is the purpose of the mgmt tenant?

A. used for in-band Cisco APIC to switch node communication, routable outside the fabric

B. used for in-band and out-of-band Cisco APIC to switch node communication, nonroutable outside the fabric

C. used for out-of-band Cisco APIC to switch node communication, nonroutable outside the fabric

D. used for out-of-band Cisco APIC to switch node communication, routable outside the fabric

Correct Answer: B


Question 12:

Which two types of data formats are supported by the RESTful APIs? (Choose two.)

A. XML

B. JSON

C. SNMP

D. HTTP

E. CSV

Correct Answer: AB