There is no need to worry when you are suffering the difficult time in the Channel Partner Program Newest 500-230 exam questions exam preparation, Geekcert will assist you to pass the Channel Partner Program Hotest 500-230 exam questions exam with latest update Channel Partner Program Hotest 500-230 QAs Cisco Service Provider Routing Field Engineer PDF and VCE dumps. Geekcert has the most comprehensive Cisco exam preparation materials, covering each and every aspect of Channel Partner Program Hotest 500-230 QAs Cisco Service Provider Routing Field Engineer exam curriculum. We ensure you 100% success in Channel Partner Program Jan 11,2022 Hotest 500-230 study guide exam.

free and latest Geekcert exam questions | all Geekcert latest microsoft, vmware, comptia, cisco,hp ,citrix and some other hot exams practice tests and questions and answers free download! updated 2016 for all 500-230 top certifications | Geekcert . 500-230 certification training tips | resources for 500-230 exam study 500-230 certification application guide and 500-230 training.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 500-230 preparation materials from Cisco Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/500-230.html

The following are the 500-230 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 500-230 dumps.Real questions from 500-230 free dumps. Download demo of 500-230 dumps to check the validity.

Question 1:

Which underlying protocol(s) does LDP utilize to communicate with LDP Peers?

A. UDP and TCP

B. UDP only

C. LDP uses IP Protocol 646 and does not rely on UDP or TCP

D. TCP only

Correct Answer: A


Question 2:

Which command is used to undo a change after issuing a commit command?

A. router# rollback configuration to -1

B. router(config# commit undo

C. router(config)# commit rollback

D. router# rollback configuration last 1

Correct Answer: D


Question 3:

What is the TRACE command?

A. A packet tracer showing the path of a packet from ingress to egress in the router.

B. The replacement for TraceRoute in IOS-XR.

C. A form of always-on debugging available for a subset of commands.

D. Exactly the same as the debug command, must be explicitly turned on.

Correct Answer: A


Question 4:

How are labels exchanged between the AS\’es in an Option B Layer-3 VPN solution?

A. Via an eBGP multihop connection between the Ingress PE\’s in each AS.

B. Via an eBGP multihop connection between a Route-Reflector in each AS.

C. There are no labels exchanged between the two AS\’es.

D. Via an eBGP connection between the directly connected ASBR\’s, one in each AS.

Correct Answer: D


Question 5:

What BGP address-families are used between the ASBRs in the different AS\’es in an IPv4 Option C Layer-3 VPN solution?

A. VPNv4 Unicast Only

B. IPv4 Umcast and VPNv4 Unicast

C. IPv4 Labeled-Unicast only

D. IPv4 Unicast and IPv4 Labeled-Unicast

Correct Answer: D


Question 6:

Which statements are true regarding L3VPN configurations?

A. Prior to configuring a vrf within MP-BGP, the router has to have instantiated the VPNv4 or VPNv6 address-family.

B. On a single PE router, the Route Distinguisher and the Route Targets must be the same.

C. Prior to configuring a neighbor in the VPNv4 address-family, it must already be configured for IPv4-Unicast.

D. The import and export Route Targets must be the same on a PE.

Correct Answer: C


Question 7:

Which command is similar to the Unix TOP command to display process utilization information?

A. show

B. trace processes

C. show process dynamic

D. monitor processes

Correct Answer: D


Question 8:

What is currently required for eBGP sessions in IOS-XR that was not required in IOS?

A. Default MED values

B. Local-Preference values

C. Send Communities

D. Route-Filter In and Out

Correct Answer: D


Question 9:

When are core dump files created by the system?

A. There are too many critical events.

B. There are too many duplicate messages.

C. The commit database is full.

D. A process fails or terminates abnormally.

Correct Answer: D


Question 10:

Which protocol is a PE to CE routing protocol?

A. ODR

B. LDP

C. RIPv1

D. eBGP

Correct Answer: D


Question 11:

What is the default MP-BGP address-family on IOS-XR?

A. IPv6 unicast

B. There is no default address-family

C. IPv4 unicast

D. VPNv4

Correct Answer: B


Question 12:

Which method or protocol exchanges label information?

A. MP-BGP

B. MOSPF

C. LSR

D. OSPFv3

Correct Answer: A


Question 13:

Which VRFs must be configured on the ASBRs between the two AS\’es in an Option B Layer-3 VPN solution?

A. The VRFs shared between the two AS\’es plus one VRF representing each AS.

B. The VRFs shared between the two AS\’es.

C. The VRFs shared between the two AS\’es plus one shared VRF.

D. The VRFs do not need to be configured on the ASBRs.

Correct Answer: B


Question 14:

Which command is used to configure an interface that does not currently exist in the system?

A. interface preconfigure

B. preconfigure interface

C. interface vrf preconfig

D. controller preconfigure

Correct Answer: A


Question 15:

What is included in a VPNv4 route?

A. IPv4 prefix and Route Distinguisher

B. IPv4 prefix and Route Target

C. MP-BGP prefix and Route Target

D. MP-BGP prefix and Route Distinguisher

Correct Answer: A