Don’t worry about how to get yourself well prepared your Channel Partner Program Latest 500-240 study guide exam! Geekcert will work you out of your Channel Partner Program Jan 11,2022 Newest 500-240 study guide exam with the latest updated Newest 500-240 pdf Cisco Mobile Backhaul for Field Engineers PDF and VCE dumps. Geekcert provides the latest real Cisco Channel Partner Program Latest 500-240 study guide exam preparation material, covering every aspect of Hotest 500-240 pdf dumps exam curriculum.

Geekcert – the most professional 500-240 certification exam practice questions and answers provider. easily pass your 500-240 exams. just have a try! Geekcert exam guide: pass the 500-240 exam on your first attempt! Geekcert – most reliable and professional 500-240 certification exam material provider. real latest, easily pass.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 500-240 preparation materials from Cisco Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/500-240.html

The following are the 500-240 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 500-240 dumps.500-240 free dumps are questions from the latest full 500-240 dumps. Check 500-240 free questions to get a better understanding of 500-240 exams.

Question 1:

What type of PW is the CESoPSN?

A. Structured and unstructured

B. Unstructured

C. Unframed

D. Structured

Correct Answer: D

Reference: https://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/routers/asr903/software/guide/cem/16-7-1/b-cem-ds3-xe-16-7-1-asr900/b-cem-ds3-xe-16-7-1-asr900_chapter_010.pdf


Question 2:

Which technology uses two or three antennas to receive (input) the signal and two or three radios to transmit (output), plus special signal processing to improve range, reliability, and throughput.

A. HSPA

B. CDMA

C. LTE

D. MIMO

Correct Answer: D


Question 3:

High availability at the transport network layer is provided through the combination of what three technologies? (Choose three.)

A. Alternate Route

B. Loop-Free Alternate Fast Reroute

C. BGP

D. HSRP

E. BFD

F. BGP Core and Edge Fast Reroute and Edge protection

Correct Answer: ABF


Question 4:

In how many seconds, after a failure of the primary or active paths when BGP Fast Reroutes enables alternate paths?

A. 5 seconds

B. 10 seconds

C. <1 second

D. 30 seconds

Correct Answer: C

Reference: https://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios-xml/ios/iproute_bgp/configuration/12-2sr/irg-12-2sr-book/irg-bgp-mp-pic.html


Question 5:

What are three purposes of partitioning the backhaul network into independent IGP domains? (Choose three.)

A. to not enhance stability

B. to reduce the size of the routing and forwarding tables on individual routers

C. to ensure that reachability is not possible between domains

D. to not ensure stability

E. faster convergence

F. to enhance stability

Correct Answer: BEF


Question 6:

If you partitioned the aggregation and RAN network layers into independent and insolated IGP domains, what will it do?

A. Cross domain communication will be impossible

B. The Core IGP will not scale

C. it will increase the routing complexity and routing table

D. it will reduce the size of the routing and forwarding tables in the RAN layer

Correct Answer: D


Question 7:

Which two options configures an ASR920 router as a hybrid clock? (Choose two.)

A. ptp clock boundary domain 0

B. ptp clock boundary domain 0 hybrid

C. ptp clock ordinary domain 0 hybrid

D. ptp clock ordinary domain 0

E. ptp clock

Correct Answer: BC


Question 8:

What does the neighbor send label command enable when issued on BGP routers?

A. Enables the routers to add IPv6 labels to outgoing BGP updates

B. Enables an EBGP multihop peer to propagate the next hop unchanged

C. Enables the routers to add MPLS labels to outgoing BGP updates

D. Allows peering between loopbacks

Correct Answer: C


Question 9:

What technology allows for the network to simulate actual wired connections for TDM or ATM backhaul?

A. SONET

B. SyncE

C. IPSEC

D. Pseudowire

Correct Answer: D


Question 10:

In a Cisco Unified MPLS for IP MBH network architecture the route scale is managed by the IGP route redistribution is?

A. not distributed access IGP route to the Core

B. redistributed access IGP route to the Core

C. by using different IGP routing protocol between the Access and the Core

D. doing some route summarization false

Correct Answer: A


Question 11:

Which technology is a mechanism that emulates point-to-point connection over a packet switched network?

A. LFA FRR

B. SyncE

C. PWE3

D. TDM

Correct Answer: C


Question 12:

In a Unified MPLS for IP MBH context, what are pre-aggregation nodes?

A. are route reflector clients of the Core Route reflector

B. are route reflector clients of the core node ASBR

C. are route reflector clients of the core node ABR

D. are all route reflector

Correct Answer: C


Question 13:

When configuring SAToP what must the framing be configured as?

A. Framed

B. Native

C. Structured

D. Unframed

Correct Answer: B


Question 14:

Which technology adopts a strategy in which the core, aggregation, and access networks are partitioned into separate MPLS/IP domains that are isolated at the IGP level but are still integrated through BGP labeled-unicast for the forwarding of unicast traffic?

A. Unified MPLS

B. SONET

C. LDP

D. LFA FRR

Correct Answer: A


Question 15:

What does virtualization of the core route reflectors do?

A. limit the availability

B. does not enhance resiliency

C. enhance resiliency or availability

D. adds complexity

Correct Answer: C