Do not worry about your CCNP Jan 11,2022 Newest 300-720 free download exam preparation? Hand over your problems to Geekcert in change of the CCNP Latest 300-720 practice Securing Email with Cisco Email Security Appliance (SESA) certifications! Geekcert provides the latest Cisco CCNP Hotest 300-720 free download exam preparation materials with PDF and VCEs. We Geekcert guarantees you passing CCNP Latest 300-720 exam questions exam for sure.

Geekcert – your reliable partner and professional 300-720 certification exam material provider. Geekcert – 300-720 certification exams – original questions and answers – success guaranteed. Geekcert – help you to pass all 300-720 certification exams! Geekcert – any 300-720 exam, 300-720 easy pass. latest microsoft, cisco, comptia,oracle,ibm,sun,juniper,hp and all 300-720 certification dumps – Geekcert.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 300-720 preparation materials from Cisco Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/300-720.html

The following are the 300-720 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 300-720 dumps.Do you what to see some samples before 300-720 exam? Check the following 300-720 free dumps or download 300-720 dumps here.

Question 1:

Which SMTP extension does Cisco ESA support for email security?

A. ETRN

B. UTF8SMTP

C. PIPELINING

D. STARTTLS

Correct Answer: D

Reference: https://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/security/esa/esa12-0/user_guide/b_ESA_Admin_Guide_12_0/b_ESA_Admin_Guide_12_0_chapter_011000.html


Question 2:

Which feature utilizes sensor information obtained from Talos intelligence to filter email servers connecting into the Cisco ESA?

A. SenderBase Reputation Filtering

B. Connection Reputation Filtering

C. Talos Reputation Filtering

D. SpamCop Reputation Filtering

Correct Answer: A


Question 3:

When the Spam Quarantine is configured on the Cisco ESA, what validates end-users via LDAP during login to the End-User Quarantine?

A. Enabling the End-User Safelist/Blocklist feature

B. Spam Quarantine External Authentication Query

C. Spam Quarantine End-User Authentication Query

D. Spam Quarantine Alias Consolidation Query

Correct Answer: C

Reference: https://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/security/email-security-appliance/118692-configure-esa-00.html


Question 4:

Which benefit does enabling external spam quarantine on Cisco SMA provide?

A. ability to back up spam quarantine from multiple Cisco ESAs to one central console

B. access to the spam quarantine interface on which a user can release, duplicate, or delete

C. ability to scan messages by using two engines to increase a catch rate

D. ability to consolidate spam quarantine data from multiple Cisco ESA to one central console

Correct Answer: D

Reference: https://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/security/security_management/sma/sma11-0/user_guide/b_SMA_Admin_Guide/b_SMA_Admin_Guide_chapter_010101.html


Question 5:

What are two phases of the Cisco ESA email pipeline? (Choose two.)

A. reject

B. workqueue

C. action

D. delivery

E. quarantine

Correct Answer: BD

Reference: https://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/security/esa/esa12-1/user_guide/b_ESA_Admin_Guide_12_1/b_ESA_Admin_Guide_12_1_chapter_011.pdf (p.1)


Question 6:

Which setting affects the aggressiveness of spam detection?

A. protection level

B. spam threshold

C. spam timeout

D. maximum depth of recursion scan

Correct Answer: B

Reference: https://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/security/email-security-appliance/118220-technote-esa-00.html


Question 7:

What is the order of virus scanning when multilayer antivirus scanning is configured?

A. The default engine scans for viruses first and the McAfee engine scans for viruses second.

B. The Sophos engine scans for viruses first and the McAfee engine scans for viruses second.

C. The McAfee engine scans for viruses first and the default engine scans for viruses second.

D. The McAfee engine scans for viruses first and the Sophos engine scans for viruses second.

Correct Answer: C

If you configure multi-layer anti-virus scanning, the Cisco appliance performs virus scanning with the McAfee engine first and the Sophos engine second. It scans messages using both engines, unless the McAfee engine detects a virus. If the McAfee engine detects a virus, the Cisco appliance performs the anti-virus actions (repairing, quarantining, etc.) defined for the mail policy.

Reference: https://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/security/esa/esa12-0/user_guide/b_ESA_Admin_Guide_12_0/b_ESA_Admin_Guide_chapter_01011.html


Question 8:

Which antispam feature is utilized to give end users control to allow emails that are spam to be delivered to their inbox, overriding any spam verdict and action on the Cisco ESA?

A. end user allow list

B. end user spam quarantine access

C. end user passthrough list

D. end user safelist

Correct Answer: B

Reference: https://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/security/ces/user_guide/esa_user_guide_11-1/b_ESA_Admin_Guide_ces_11_1/b_ESA_Admin_Guide_chapter_011111.pdf


Question 9:

What are two prerequisites for implementing undesirable URL protection in Cisco ESA? (Choose two.)

A. Enable outbreak filters.

B. Enable email relay.

C. Enable antispam scanning.

D. Enable port bouncing.

E. Enable antivirus scanning.

Correct Answer: AC

Reference: https://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/security/esa/esa12-0/user_guide/b_ESA_Admin_Guide_12_0/b_ESA_Admin_Guide_chapter_01111.html


Question 10:

Which suboption must be selected when LDAP is configured for Spam Quarantine End-User Authentication?

A. Designate as the active query

B. Update Frequency

C. Server Priority

D. Entity ID

Correct Answer: A

Reference: https://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/security/security_management/sma/sma11-5/user_guide/b_SMA_Admin_Guide_11_5/b_SMA_Admin_Guide_11_5_chapter_01010.html


Question 11:

Which action must be taken before a custom quarantine that is being used can be deleted?

A. Delete the quarantine that is assigned to a filter.

B. Delete the quarantine that is not assigned to a filter.

C. Delete only the unused quarantine.

D. Remove the quarantine from the message action of a filter.

Correct Answer: D

Reference: https://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/security/esa/esa12-0/user_guide/b_ESA_Admin_Guide_12_0/b_ESA_Admin_Guide_12_0_chapter_011111.html


Question 12:

What is the maximum message size that can be configured for encryption on the Cisco ESA?

A. 20 MB

B. 25 MB

C. 15 MB

D. 30 MB

Correct Answer: A

Reference: https://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/security/email-security-appliance/117972-technote-esa-00.html


Question 13:

An analyst creates a new content dictionary to use with Forged Email Detection. Which entry will be added into the dictionary?

A. mycompany.com

B. Alpha Beta

C. ^Alpha\ Beta$

D. [email protected]

Correct Answer: A

Reference: https://www.cisco.com/c/en/us/products/collateral/security/email-security-appliance/whitepaper_C11-737596.html


Question 14:

Which process is skipped when an email is received from safedomain.com, which is on the safelist?

A. message filter

B. antivirus scanning

C. outbreak filter

D. antispam scanning

Correct Answer: A

Reference: https://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/security/email-security-appliance/214269-filter-to-handle-messages-that-skipped-d.html


Question 15:

Which two query types are available when an LDAP profile is configured? (Choose two.)

A. proxy consolidation

B. user

C. recursive

D. group

E. routing

Correct Answer: DE

Reference: https://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/security/esa/esa12-0/user_guide/b_ESA_Admin_Guide_12_0/b_ESA_Admin_Guide_12_0_chapter_011010.html